Aanleg en onderhoud

Tuinaanleg

Een mooie en uitnodigende tuin vraagt om een vakkundige tuinaanleg met oog voor detail. Wilt u een volledig nieuwe tuin aanleggen? Dan gaan we aan de slag met een ontwerp, de grondwerken en werken we af tot in het kleinste detail. Ook voor een heraanleg van een overwoekerd gedeelte tuin kan bij ons terecht.

Onderhoud tuin

Door voldoende de tuin te onderhouden, kan u in elk seizoen genieten, want een periodiek tuinonderhoud is van groot belang voor een blijvend mooie tuin. Een vakkundige aanpak voor uw tuinonderhoud is hierbij een juiste keuze.

Om uw tuin gezond te houden, voorzien we onder andere het bemesten, snoeien en toepassen van selectieve onkruidbestrijders voor zowel uw gazon, de beplantingen als de wegen en paden. Bij Tuinen Govers hebben we specialisten in zowel beplantingswerken, bestratingswerken, daktuinen en binnentuinen. Ook met interieurbeplantingen, sport- en speelvelden hebben we de nodige ervaring opgebouwd.

Voor een tuinonderhoud komen we wekelijks, maandelijks of tweemaal per jaar bij u langs. U kan dit zelf kiezen, afhankelijk van de specifieke noden en wensen voor uw tuin.

 

Vraag vrijblijvend jouw offerte

Je ontvangt van ons binnen de 2 werkdagen jouw offerte op maat.

2 + 7 =

Enkele van onze realisaties …

Geïnteresseerd in onze diensten?