Tuinaanleg en onderhoud

Tuinen Govers: jouw specialist in het aanleggen en onderhouden van tuinen
Contacteer ons

Tuinaanleg

 

Een mooie en uitnodigende tuin vraagt om een vakkundige tuinaanleg met oog voor detail. Wil je een volledig nieuwe tuin aanleggen? Ons ervaren team van tuinspecialisten begeleidt jou stap voor stap. Van het maken van een gedetailleerd ontwerp tot het uitvoeren van de grondwerken, wij zorgen ervoor dat elk aspect van jouw tuin met precisie en zorg wordt aangepakt. Ook voor een heraanleg van een overwoekerd gedeelte tuin kan je bij ons terecht. We herstellen de natuurlijke schoonheid van jouw tuin en blazen er nieuw leven in, zodat je weer kan genieten van een prachtige en verzorgde omgeving.

Tuinaanleg

Bij Tuinen Govers staan we garant voor een vakkundige tuinaanleg en onderhoud van jouw tuin, waarbij we kwalitatieve materialen gebruiken. Onze aanpak is altijd gericht op het behalen van een perfect resultaat, met aandacht voor detail en stijlvolle afwerking. Laat je verrassen door de mogelijkheden en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Onderhoud tuin

Tuinaanleg

Door voldoende de tuin te onderhouden, kan je in elk seizoen genieten, want een periodiek tuinonderhoud is van groot belang voor een blijvend mooie tuin. Een vakkundige aanpak voor jouw tuinonderhoud is hierbij een juiste keuze.

Om jouw tuin gezond te houden, voorzien we onder andere het bemesten, snoeien en toepassen van selectieve onkruidbestrijders voor zowel jouw gazon, de beplantingen als de wegen en paden. Bij Tuinen Govers hebben we specialisten in zowel beplantingswerken, bestratingswerken, daktuinen en binnentuinen. Ook met interieurbeplantingen, sport- en speelvelden hebben we de nodige ervaring opgebouwd.

Voor een tuinonderhoud komen we wekelijks, maandelijks of tweemaal per jaar bij jou langs. Je kan dit zelf kiezen, afhankelijk van de specifieke noden en wensen voor jouw tuin.

Enkele van onze realisaties

Onze tevreden klanten aan het woord

Andries De Clippeleir
Andries De Clippeleir
2023-02-06
Professionele aanleg van tuin en terras, heel tevreden van
bruno rousseau
bruno rousseau
2022-11-10
Evelyne Mansion
Evelyne Mansion
2022-04-07
Wim Vanderhaegen
Wim Vanderhaegen
2022-01-23
Vlugge reactie
Stéphanie Delestré
Stéphanie Delestré
2022-01-10
Jong, enthousiast team. Erg tevreden van hun diensten!
Elien Huwaert
Elien Huwaert
2021-10-27
We werden snel en vlot geholpen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam met al onze vragen. Verder zeer tevreden met het geleverde resultaat. Zeker aan te raden!

Vraag vrijblijvend jouw offerte

Je ontvangt van ons binnen de 2 werkdagen jouw offerte op maat.


    Geïnteresseerd in onze diensten?