Aanleg van terrassen en opritten

Tuinen Govers: jouw specialist in het aanleggen van jouw nieuwe terras of oprit
Contacteer ons

Vakkundige aanleg van terrassen en opritten

 

Met een nieuwe oprit of terras kan je ten volle genieten van een aangename en comfortabele overgang tussen jouw woning en de buitenwereld. Een nieuw terras of oprit verhoogt niet alleen de waarde van jouw huis, maar biedt ook een prachtig uitzicht. Het oog wil namelijk ook wat! Bovendien kan een nieuwe oprit of terras ook dienen als extra staanplaats voor jouw auto.

Aanleg opritten en terassen

Bij Tuinen Govers staan we garant voor een vakkundige aanleg van jouw terras of oprit, waarbij we kwalitatieve materialen gebruiken. Onze aanpak is altijd gericht op het behalen van een perfect resultaat, met aandacht voor detail en stijlvolle afwerking. Laat je verrassen door de mogelijkheden en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Ruime materiaalkeuze

Materiaalkeuze terras of oprit

Bij Tuinen Govers hebben we ervaring met verschillende soorten verharding om terrassen en opritten aan te leggen. Voor de aanleg van jouw terras en/of oprit heb je een ruime materiaalkeuze. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een terras in betontegels, keramische tegels of natuursteen of kies je liever voor een gezellig terras in hout of bankirai?

Ook voor de aanleg van een oprit bestaat er een waaier aan materialen: kasseien, betonklinkers of kleiklinkers of een oprit in grind. Je kan ook kiezen voor een strakke uitstraling in gepolierde beton of asfaltverharding.

Enkele van onze realisaties

Onze tevreden klanten aan het woord

Andries De Clippeleir
Andries De Clippeleir
2023-02-06
Professionele aanleg van tuin en terras, heel tevreden van
bruno rousseau
bruno rousseau
2022-11-10
Evelyne Mansion
Evelyne Mansion
2022-04-07
Wim Vanderhaegen
Wim Vanderhaegen
2022-01-23
Vlugge reactie
Stéphanie Delestré
Stéphanie Delestré
2022-01-10
Jong, enthousiast team. Erg tevreden van hun diensten!
Elien Huwaert
Elien Huwaert
2021-10-27
We werden snel en vlot geholpen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam met al onze vragen. Verder zeer tevreden met het geleverde resultaat. Zeker aan te raden!

Vraag vrijblijvend jouw offerte

Je ontvangt van ons binnen de 2 werkdagen jouw offerte op maat.


    Geïnteresseerd in onze diensten?