Opritten en terrassen

Een terras of oprit zorgt voor de ideale overgang tussen uw woning en de straat of tuin. Om de nodige stevigheid en lange levensduur te garanderen, zijn een vakkundige aanpak en kwalitatieve materialen essentieel.

Bij Tuinen Govers hebben we ervaring met verschillende soorten verharding om terrassen en opritten aan te leggen. Voor de aanleg van uw terras en/of oprit heeft u een ruime materiaalkeuze. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een terras in betontegels, keramische tegels of natuursteen of kiest u liever voor een gezellig terras in hout of bankirai.

Ook voor de aanleg van een oprit bestaat er een waaier aan materialen: kasseien, betonklinkers of kleiklinkers of een oprit in grind. U kan ook kiezen voor een strakke uitstraling in gepolierde beton of asfaltverharding.

Bij Tuinen Govers streven we steeds naar kwaliteit en staan we garant voor een afwerking met oog voor detail. Heeft u al een idee van de materiaalkeuze of wilt u nog een extra advies? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan gaan we samen aan de slag.

 

 

Enkele van onze realisaties …

Geïnteresseerd in onze diensten?