Grond- en afbraakwerken

Tuinen Govers: jouw specialist in grond- en afbraakwerken
Contacteer ons

Vakkundige afbraak

 

Soms is het nodig om oude structuren, zoals verouderde terrassen, versleten tuinmeubilair of overwoekerde planten, te verwijderen om plaats te maken voor iets nieuws en moois. Onze gespecialiseerde tuinaannemers zorgen voor een grondige en zorgvuldige afbraak, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen en eisen. We gaan verder dan alleen het ruimen van objecten; we trachten meteen een mooie basis te leggen voor jouw toekomstige tuinprojecten. 

afbraakwerken

Bij Tuinen Govers streven we ernaar jouw jouw visie werkelijkheid te laten worden. Onze aanpak is gericht op het behalen van een perfect resultaat, met aandacht voor detail en stijlvolle afwerking

Grondwerken

afbraakwerken

Tijdens al onze afbraakwerken voorzien we een gepaste container voor het afvoeren en storten van het afval zodat we de grond, stenen, beton en andere materialen kunnen sorteren.

Na de afbraakwerken kunnen we van start gaan met de grondwerken om de heraanleg van de tuin voor te bereiden. Zo verzorgen we onder andere het uitgraven van de fundering voor de aanleg van een nieuwe oprit of terras. Opnieuw kunnen we een gepaste container voorzien voor het afvoeren en storten van de overtollige grond.

Bij Tuinen Govers combineren we vakmanschap met innovatieve technieken en moderne apparatuur om efficiënte grond- en afbraakwerken uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen.

Enkele van onze realisaties

Onze tevreden klanten aan het woord

Andries De Clippeleir
Andries De Clippeleir
2023-02-06
Professionele aanleg van tuin en terras, heel tevreden van
bruno rousseau
bruno rousseau
2022-11-10
Evelyne Mansion
Evelyne Mansion
2022-04-07
Wim Vanderhaegen
Wim Vanderhaegen
2022-01-23
Vlugge reactie
Stéphanie Delestré
Stéphanie Delestré
2022-01-10
Jong, enthousiast team. Erg tevreden van hun diensten!
Elien Huwaert
Elien Huwaert
2021-10-27
We werden snel en vlot geholpen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam met al onze vragen. Verder zeer tevreden met het geleverde resultaat. Zeker aan te raden!

Vraag vrijblijvend jouw offerte

Je ontvangt van ons binnen de 2 werkdagen jouw offerte op maat.


    Geïnteresseerd in onze diensten?