Afsluitingen

Tuinen Govers: jouw specialist in het plaatsen van afsluitingen
Contacteer ons

Kwalitatieve afsluitingen

 

Wanneer je kiest voor een afsluiting voor jouw tuin of terrein, kies je in principe voor meer veiligheid en privacy. Met een omheining of hekwerk kan je op een kwalitatieve manier jouw tuin verzorgd afwerken en zo zorgeloos genieten. Bij Tuinen Govers vinden we het belangrijk dat het volledige plaatje klopt en we jouw droomresultaat kunnen realiseren. Onze tuinafsluitingen zijn daarom in verschillende soorten, stijlen en materialen verkrijgbaar. Zo is de kans maximaal dat je een omheining vindt die perfect bij jouw tuin of project past.

 

Afsluitingen

Bij Tuinen Govers staan we garant voor het vakkundig plaatsen van afsluitingen, waarbij we kwalitatieve materialen gebruiken. Onze aanpak is altijd gericht op het behalen van een perfect resultaat, met aandacht voor detail en stijlvolle afwerking. Laat je verrassen door de mogelijkheden en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

 Breed assortiment

Afsluitingen

U heeft een ruime keuze uit tijdloze, klassieke of moderne tuinafsluitingen en kan gaan voor een natuurlijke, gezellige of eerder decoratieve uitstraling. Ook de materiaalkeuze van jouw omheining speelt daarbij een belangrijke rol. Een afsluiting in staal, beton of een ander materiaal kan een volledig ander beeld geven dan een houten tuinafsluiting.

Graag gaan we samen op zoek naar de afsluiting die het best bij jou past. Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor de kwalitatieve installatie van de afsluitingen kunnen we steeds rekenen op onze partners. Wij zijn een erkend verdeler van Thefence afsluitingen.

Onze tevreden klanten aan het woord

Andries De Clippeleir
Andries De Clippeleir
2023-02-06
Professionele aanleg van tuin en terras, heel tevreden van
bruno rousseau
bruno rousseau
2022-11-10
Evelyne Mansion
Evelyne Mansion
2022-04-07
Wim Vanderhaegen
Wim Vanderhaegen
2022-01-23
Vlugge reactie
Stéphanie Delestré
Stéphanie Delestré
2022-01-10
Jong, enthousiast team. Erg tevreden van hun diensten!
Elien Huwaert
Elien Huwaert
2021-10-27
We werden snel en vlot geholpen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam met al onze vragen. Verder zeer tevreden met het geleverde resultaat. Zeker aan te raden!

Vraag vrijblijvend jouw offerte

Je ontvangt van ons binnen de 2 werkdagen jouw offerte op maat.


    Geïnteresseerd in onze diensten?