Afsluitingen

Wanneer u kiest voor een afsluiting voor uw tuin of terrein, kiest u in principe voor meer veiligheid en privacy. Met een omheining of hekwerk kan u op een kwalitatieve manier de tuin verzorgd afwerken en zo zorgeloos genieten.

Bij Tuinen Govers vinden we het belangrijk dat het volledige plaatje klopt en we uw droomresultaat kunnen realiseren. Onze tuinafsluitingen zijn daarom in verschillende soorten, stijlen en materialen verkrijgbaar. Zo is de kans maximaal dat u een omheining vindt die perfect bij uw tuin of project past.

U heeft een ruime keuze uit tijdloze, klassieke of moderne tuinafsluitingen en kan gaan voor een natuurlijke, gezellige of eerder decoratieve uitstraling. Ook de materiaalkeuze van uw omheining speelt daarbij een belangrijke rol. Een afsluiting in staal, beton of een ander materiaal kan een volledig ander beeld geven dan een houten tuinafsluiting.

Graag gaan we samen op zoek naar de afsluiting die het best bij u past. Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor de kwalitatieve installatie van de afsluitingen kunnen we steeds rekenen op onze partners. Wij zijn een erkend verdeler van Thefence afsluitingen.

Enkele van onze realisaties …

Geïnteresseerd in onze diensten?