Vellen en snoeien van bomen

Van jongs af aan ging Sven vol bewondering en interesse mee bomen vellen met zijn vader. Het duurde niet lang vooraleer hij zelf aan de slag ging in de tuin. De kennis en kunde wordt per generatie overgedragen en de knepen van het vak zitten daarmee duidelijk in de familie. Of het nu gaat over een enkele boom of een volledig bos, geen uitdaging is te groot voor Tuinen Govers.

Om ieders veiligheid te garanderen, gaan we niet zomaar met een ladder en een kettingzaag aan de slag bij elke boom. Bij het vellen of snoeien van bomen die niet goed bereikbaar zijn, wordt gebruik gemaakt van een hoogwerker. Op die manier lopen onze medewerkers geen onnodige risico’s en kan de boom in alle veiligheid gesnoeid worden. Bomen die goed bereikbaar zijn daarentegen, kunnen handmatig geveld of gesnoeid worden. Een van onze medewerkers klimt daarbij met een harnas en de nodige beveiliging in de boom om zo alles tot in detail te vellen of snoeien.

U hoeft u geen zorgen te maken over het tuinafval want naast het vellen en snoeien van bomen kan Tuinen Govers meteen ook het verwerken van afval dat erbij komt kijken, voorzien. We kunnen de gesnoeide bomen verhakselen en het groenafval op de geschikte plaats voor u storten. Na de werken, staan we ook integraal in voor het opkuisen van het terrein.

Vraag vrijblijvend jouw offerte

Je ontvangt van ons binnen de 2 werkdagen jouw offerte op maat.

10 + 2 =

Enkele van onze realisaties …

BOSEXPLOITATIE – Vellen en snoeien van bomen

Jarenlange ervaring maakt van ons de specialist in vellen en snoeien van gevaarlijke bomen.
Tuinen Govers werkte door de jaren heen heel wat kleine, grote,  en ook
zeer grote projecten af.

Geïnteresseerd in onze diensten?