Bosexploitatie - Vellen en snoeien van bomen

Tuinen Govers: jouw specialist in vellen en snoeien van gevaarlijke bomen
Contacteer ons

Vakkundige bosexploitatie

 

Van jongs af aan ging Sven vol bewondering en interesse mee bomen vellen met zijn vader. Het duurde niet lang vooraleer hij zelf aan de slag ging in de tuin. De kennis en kunde wordt per generatie overgedragen en de knepen van het vak zitten daarmee duidelijk in de familie. Of het nu gaat over een enkele boom of een volledig bos, geen uitdaging is te groot voor Tuinen Govers.

Bij Tuinen Govers streven we ernaar om de visie van onze klanten werkelijkheid te maken. We geloven in het creëren van groene ruimtes die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam.

Vellen en snoeien bomen

Bij Tuinen Govers staan we garant voor het vakkundig vellen en snoeien van bomen, waarbij we kwalitatieve materialen gebruiken. Onze aanpak is altijd gericht op het behalen van een perfect resultaat, met aandacht voor detail en stijlvolle afwerking. Laat je verrassen door de mogelijkheden en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Safety First

Vellen en snoeien bomen

 

 Om ieders veiligheid te garanderen, gaan we niet zomaar met een ladder en een kettingzaag aan de slag bij elke boom. Bij het vellen of snoeien van bomen die niet goed bereikbaar zijn, wordt gebruik gemaakt van een hoogwerker. Op die manier lopen onze medewerkers geen onnodige risico’s en kan de boom in alle veiligheid gesnoeid worden. Bomen die goed bereikbaar zijn daarentegen, kunnen handmatig geveld of gesnoeid worden. Een van onze medewerkers klimt daarbij met een harnas en de nodige beveiliging in de boom om zo alles tot in detail te vellen of snoeien. 

Je hoeft je geen zorgen te maken over het tuinafval want naast het vellen en snoeien van bomen kan Tuinen Govers meteen ook het verwerken van afval dat erbij komt kijken, voorzien. We kunnen de gesnoeide bomen verhakselen en het groenafval op de geschikte plaats voor jou storten. Na de werken, staan we ook integraal in voor het opkuisen van het terrein. 

Tuinafval

Vellen en snoeien bomen

Enkele van onze realisaties

Onze tevreden klanten aan het woord

Andries De Clippeleir
Andries De Clippeleir
2023-02-06
Professionele aanleg van tuin en terras, heel tevreden van
bruno rousseau
bruno rousseau
2022-11-10
Evelyne Mansion
Evelyne Mansion
2022-04-07
Wim Vanderhaegen
Wim Vanderhaegen
2022-01-23
Vlugge reactie
Stéphanie Delestré
Stéphanie Delestré
2022-01-10
Jong, enthousiast team. Erg tevreden van hun diensten!
Elien Huwaert
Elien Huwaert
2021-10-27
We werden snel en vlot geholpen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam met al onze vragen. Verder zeer tevreden met het geleverde resultaat. Zeker aan te raden!

Vraag vrijblijvend jouw offerte

Je ontvangt van ons binnen de 2 werkdagen jouw offerte op maat.


    Geïnteresseerd in onze diensten?